۱۳۹۱ اسفند ۱۴, دوشنبه

بهترين و بدترين انواع ساندویچ ها را بشناسید!


  عادات نامطلوب غذایی در شیوه زندگی کشورهای در حال توسعه تهدیدی برای سلامت کودکان و نوجوانان محسوب می شود و سایر افراد را نیز در معرض خطر ابتلا به بیماری های غیر واگیر قرارداده است.

زندگی مدرن و ماشینی شدن سبب شده است تا میزان استفاده مردم از فست فودها چندین برابر شود اما با اشاره به ضرر و زیان ساندویچ ها هیچ کسی حاضر نیست آنها را از میان وعده های غذایی خود حذف کند.

گفتنی است: نیترات و نیتریت سدیم در بعضی ساندویچ ها تا حدودی کم است، ساندویچ همبرگر و مرغ میزان کم تری نیتریت و نیترات دارند و دارای درجه کم تری از مواد نگهدارنده نیز می باشند، مواد نگهداری اگر چه دارای خاصیت ضد باکتریایی هستند و مانع رشد باکتری های خطرناک می شوند.

ساندویچ های استیک در ساندویچ هایی که برای حاضر شدن به میزان زیادی روغن در بدن تولید می کند و باعث می شوند تا نمک و فشارخون افزایش یابد، این ساندویچ ها دارای چربی های اشباع و مواد معدنی اندک هستند و این ساندویچ ها برای سرخ شدن روغن زیادی را در خود جذب می کند.

مصرف ساندویچ های چیز برگر در سنین کودکی سبب اختلال در رشد کودک می شود و باعث کوتاهی قد آنها در بزرگسالی نیز می شود.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر